Популярні матеріали вібраторів

Популярні матеріали вібраторів

Сучасні вібратори можуть бути виготовлені з різних матеріалів. Вибір відповідного варіанту впливає те, яке задоволення ви отримаєте від використання інтимної іграшки. Які ж матеріали вважаються найпопулярнішими?

Пластик

Цей матеріал вважається найбільш популярним із усіх, оскільки такі іграшки досить дешеві. Пластикові вібратори поєднують у собі практичність та досить простий дизайн. Вони позбавлені будь-яких вишукувань та інших деталей. Поверхня іграшки гладенька, а торкатися її дуже приємно. Але такі вібратори мають один недолік – це відсутність гнучкості, що унеможливлює стимуляцію клітора.

Латекс

Цей матеріал вважається більш якісним, ніж попередній варіант. Латекс надає людині набагато більше можливостей для задоволення. Рухи вібратора всередині вас приносять чимало задоволення завдяки гладкій та м'якій його поверхні. Підвищена гнучкість та пластичність робить цю іграшку найбільш зручною у використанні. Однак користуватися вібраторами з латексу потрібно зі спеціальними інтимними мастилами, адже вони мають збільшену силу тертя. Вібратори такого матеріалу максимально схожі зі шкірою людини, тому латексом нерідко користуються в процесі виготовлення реалістичних моделей. Сексуальні відчуття від такої іграшки складно передати словами, тому яскравий оргазм вам гарантовано!

«Желе» (гелеві)

Це сучасний варіант, який поєднав у собі практичність та доступну вартість. Матеріал може відрізнятися відтінком, варіантом покриття та формою. Саме тому ви зможете стимулювати різні ерогенні зони, досягаючи піку блаженства. Такі вібратори дуже гнучкі, красиві та збуджуючі.

Cyberskin (кібершкіра)

Іграшки з реалістичної шкіри коштують досить дорого, але витрачені гроші компенсуються покриттям, що імітує реальне тіло. Кібершкіра швидко переймає температуру тіла людини, дозволяючи отримати неймовірні відчуття від використання інтимної іграшки. Реалістичний вібратор відрізняється поверхнею, до якої дуже приємно торкатися. М'які елементи гармонійно поєднуються з досить жорсткими деталями, тому можна досягти піку насолоди, якщо вивчити своє тіло. Єдиною складністю може стати догляд за іграшкою, але це можна швидко розібратися.

Силікон

Це інноваційний матеріал, який став відкриттям на ринку виготовлення інтимних іграшок. Цінується силікон за свою довговічність та безпеку для здоров'я людини. Матеріал витримує неабияке тертя, не деформуючись навіть за регулярного використання. Еластична іграшка найвищої якості відрізняється доступною вартістю. Ви можете вибрати той варіант, колір та форма якого задовольняють ваші побажання, тому що вібратори можуть бути абсолютно різними. Відрізняються і їх функції: пульсація, вібрація, ескалація або всі разом. Поверхня вібратора дуже м'яка та приємна на дотик, тому проникнення іграшки подарують вам масу приємних відчуттів, а також стимулюється клітор. За вібратором із силікону дуже легко доглядати, тому з проблемами та складнощами ви не зіткнетесь.

TPR (термопластична гума)

Це нетоксичний і абсолютно нешкідливий матеріал, який не викликає алергічних реакцій. Термопластична гума не потребує особливого догляду, адже достатньо промивати вібратор після використання теплою водою. Користуватися такими іграшками можна з різними мастилами, щоб проникнення були комфортнішими та приємнішими.

ТРЕ (термопластичний еластомер)

Відрізняється він м'якістю та приємною поверхнею. У складі матеріалу немає шкідливих компонентів, тому не шкодить здоров'ю людини. Поверхня вібратора з ТРЕ дуже пружна. У деяких моделях іграшок еластомер прикриває пластиковий вібратор для того, щоб зробити його більш м'яким. Разом із таким вібратором використовують лубриканти на водній основі.

ABS-пластик

Цей вид вважається найбільш жорстким із усіх існуючих матеріалів. З ABS-пластику виконані поверхневі вібратори та «яйця». Хоча у матеріалу немає нічого спільного зі шкірою людини, він забезпечить вам найпотужнішу вібрацію. Вібратор не вбирає сторонні запахи, а також відрізняється простотою догляду. Вам достатньо просто протерти поверхню іграшки вологою серветкою, щоб очистити її після використання.

Скло

Скло відрізняється наявністю маси вагомих переваг. Цей матеріал часто використовується для виготовлення інтимних іграшок. Скло досить міцне, а очищати його після використання дуже легко. Мити скляний вібратор можна навіть у посудомийній машині! Структура скляного вібратора не пориста, тому він є середовищем розмноження небезпечних бактерій і мікроорганізмів. Перед тим, як користуватися іграшкою, потримайте її у теплій воді. Завдяки цьому вона стане збуджуюче теплою!

Полівінілхлорид

Даний матеріал відрізняється гладкою і трохи жорсткуватою на дотик поверхнею. Також для полівінілхлориду характерна відмінна еластичність. До нього додають спеціальні компоненти, які позитивно впливають на рівень гнучкості іграшки. Невисока теплопровідність спричинила те, що перед використанням вібратор необхідно нагрівати. Це легко зробити, потримавши іграшку в долонях або опустивши її в теплу воду.

Ви можете самостійно підібрати найбільш підходящий вам матеріал. Головне, щоб вібратор приносив вам масу задоволення та нових відчуттів!

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.