Ідеальний вібратор – який він?

Так, цим питанням задаються багато хто, а особливо ті, хто вперше відвідав секс-шоп і хоче купити подібний девайс. Але насправді однозначної відповіді на нього немає і бути не може. Адже всі ми індивідуальні, зі своїми смаками та уподобаннями, і для того, щоб купити вібратор, який буде ідеальним для вас в усіх відношеннях, потрібно враховувати кілька основних факторів, які ми зараз і розглянемо.

  • Призначення.

О так, давайте на цьому зупинимося докладніше. Адже тут все найцікавіше і кожен вібратор по-своєму особливий. Наприклад, один із них призначений для вагінальної стимуляції. Ну а інший має ще два відростки щастя » для ласок клітора та анальної області. Так що, вибирайте саме той вібратор, який, як ви впевнені, принесе вам максимальне задоволення. Однак кожен з них по-своєму хороший і просто не перевершений. Просто, визначтеся з його призначенням.

  • Матеріал.

Здавалося б, у чому тут може бути каверза? Так, насправді його немає, але ті матеріали з яких виготовляються вібратори, купити краще з яких ви можете в інтернет-магазині «Рожевий слон» мають свої індивідуальні особливості та переваги. Давайте подивимося які. Наприклад, силікон або новомодна кібер-шкіра обов'язково приємно здивують своїх користувачок теплотою і природністю відчуттів. Адже такий вібратор нехай і коштує трохи дорожче, але за своїм тактильним відчуттям не відрізняється від справжнього члена. А ось гелевий вібратор безперечно порадує вас своєю податливістю та пружністю. До того ж, його ціна більш ніж бюджетна. Ну а вібратор зі скла та металу – це щось особливе. По-перше, вони ідеально і стильно виглядають. А по-друге неймовірно гігієнічні, тому що їх гладка поверхня (що також безпосередньо впливає на ваш комфорт) не має часу, в яких можуть накопичуватися забруднення. Це ж можна сказати і про пластик, проте він дещо бюджетніший, що, проте, для багатьох є вагомим аргументом щоб купити вібратор подібного плану.

  • Розмір та форма.

Так. Розмір у цьому випадку справді має значення. Але не менш важлива і форма вашої нової секс-іграшки. І це далеко не маркетинговий хід виробників цих девайсів. Наприклад, вібратор значних розмірів просто ідеальний для тих жінок, які хочуть отримати максимально чуттєву та інтенсивну стимуляцію. А ось вібратор делікатних розмірів для анальних пестощів у даному випадку готовий дати фору будь-якому іншому. Ну а що говорити про злегка вигнутий вібратор точки G? Адже він, і тільки саме він здатний досягти цієї неймовірно ерогенної, але в той же час настільки ж важкодоступної ерогенної області жіночого тіла.

  • Джерело живлення.

Практичність ніхто не скасовував і ця сторона питання не менш важлива за інших. А саме, будь-який вібратор або як його часто називають - дзижчий фалоімітатор потребує джерела живлення для моторчика. І це на сьогоднішній день ні що інше, як батареї або вбудований акумулятор. Обидва варіанти хороші і мають свої переваги. Однак про це варто знати. Наприклад, вібратор на батареях не може не підкупити своєю ціною. Однак, де гарантія, що він не «втомиться» у найвідповідальніший момент і головне – у вас будуть запасні елементи живлення у тумбочці? В той же час, вібратор з акумулятором нехай і коштує дещо дорожче, проте готовий завжди і в будь-який момент набратися сил. Причому зарядити його можна не тільки від мережі, але й від будь-якого пристрою через кабель USB.

  • Функціональність.

Просто уявіть, що ваше дилдо має не один, а два або навіть цілих три відростки. Відповідно, призначених для одночасної стимуляції піхви, клітора та анусу. Ну а якщо це ще й кілька моторчиків що забезпечують не тільки вібруючі, але ще й імітацію ротаційних або поступальних рухів. Так що така мастурбація обіцяє бути просто дивовижною. Хоча можна і вібратор для пар купити, який допоможе відразу двом максимально насолодитися один одним.

  • Гучність.

Так, це не стереосистема, але рівень децибел тут також важливий. Так що, якщо ви живете одні, то можете просто не звертати уваги на цей фактор і купити вібратор якої душі завгодно. Ну а ось якщо ви живете з кимось і боїтеся, що в нічній тиші за стіною почує дивне дзижчання, то подивіться рівень шуму роботи вібратора в описі товару або уточніть це у продавця-консультанта.

  • Особливості догляду.

Хороші розваги – це насамперед безпечні розваги. Отже, гігієна та чистота тут на першому місці. А це означає, що в ідеалі мити вібратор варто не лише після, а й перед використанням. І якщо мова йде про анальний, то зі зрозумілих причин навіть потрібно обробляти його спеціальним антисептичним засобом, що очищає купити яке ви також можете в нашому інтернет-магазині. Що стосується зберігання, то звичайно вібратори потрібно зберігати в чистоті. Для чого ідеальним варіантом може бути тканинний мішечок. І ще один дуже важливий момент, вібратори з силікону або кібер-шкіри потрібно зберігати, уникаючи їхнього дотику з іграшками з таких же матеріалів. У такому разі вони завжди будуть як новенькі і прослужать вам максимально довго.

Можливо, на перший погляд комусь може здатися, що цей список надзвичайно довгий і все це складно запам'ятати та врахувати, коли ми вибираємо та збираємось купити вібратор. Однак це не більше, ніж оманливе враження. Адже як кажуть «очі бояться, а руки роблять». І головний тут критерій – ndash; це ваші бажання та уподобання. Саме тому потрібно спиратися саме на те, які відчуття та яке задоволення ви хочете випробувати.

Тим більше, завжди до ваших послуг наші компетентні, ввічливі та тактовні менеджери. Які уважно вислухають усі ваші побажання та із задоволенням допоможуть вибрати вібратор вашої мрії. Тим більше, наш асортимент, це більш ніж це дозволяє. Так що, можливо, ви навіть захочете придбати не один, а навіть кілька подібних, мега популярних девайсів. І звичайно ж, тим самим отримати можливість насолоджуватися по максимуму в режимі нон-стоп!

І головне – для того, щоб ваш новенький вібратор не тільки виправдав, а й перевершив усі ваші очікування, а також нескінченно довго радував вас своїм збуджуючим дзижчанням – обов'язково використовуйте лубрикант.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.