Жіноча мастурбація: 14 способів стимуляції клітора

Нижче ви знайдете 14 різних технік мастурбації та поради щодо досягнення супер потужних оргазмів. Інша вагома причина, щоб прочитати цю статтю, полягає в тому, щоб повністю зрозуміти вашу анатомію і які частини вашої піхви принесуть найбільше задоволення, що, мабуть, є ключем до оргазму під час мастурбації.

Швидше за все, ви виявите, що деякі з цих технік мастурбації вам зовсім не підходять. Ключ до успіху спробувати їх усі та вибрати для себе найулюбленіші. Ви також можете виявити, що мастурбація допоможе збільшити ваше лібідо.

Добре, давайте почнемо з деяких основних методів мастурбації, а потім перейдемо на більш складні методи.

1. Вгору-вниз

Стимуляція клітора вгору-вниз, жіноча мастурбація

Ця перша техніка мастурбації допоможе вам розпочати і дуже легко. Ви будете зосереджені на кліторі, і все, що вам потрібно зробити, — це взяти палець і почати ковзати вгору і вниз з одного боку, як на малюнку вище. Якщо ви хочете більше стимуляції, спробуйте потирати пальцем прямо над клітором.

Це так просто, але, звичайно, ви можете поекспериментувати з тим, як сильно ви масажуєте, наскільки швидко і тривалість штрихів.

2. Знизу догори

Стимуляція клітора знизу вгору - ілюстрація

Використовуючи один або кілька пальців, дуже легко і м'яко ковзати посередині вашої піхви і клітора, знизу вгору, як на малюнку вище. Слухайте своє тіло, щоб відчути, які області забезпечують найбільше задоволення та стимуляцію при дотику.

3. Збоку в бік

Стимуляція клітора збоку в бік

Це ще одна проста техніка мастурбації, що фокусується на вашому кліторі. Як випливає з назви, ви направляєте свій палець з боку в бік вашим клітором.

Деякі жінки віддають перевагу непрямому контакту тут, ледве торкаючись їх клітора, в той час як інші потребують більш інтенсивного контакту і тиску, щоб насолоджуватися. Як завжди, ви повинні спробувати різні варіанти, щоб побачити, що вам подобається. Ось кілька ідей:

  • Спробуйте різні швидкості.
  • Змініть кількість тиску, яку ви використовуєте.
  • Спробуйте використати мастило.
  • Змініть кількість пальців, які ви використовуєте (один, два, три або чотири)
  • Переключення між прямим та непрямим контактом

Ця техніка мастурбації ідеально підходить для використання під час статевої позиції на рак, якщо ви хочете додати трохи додаткової стимуляції клітора.

4. Кругові рухи 4-ма пальцями

Жіноча мастурбація клітора круговими рухами

Це може бути найвикористаніша і найефективніша техніка мастурбації з перерахованих тут 14, тому що у вас буде чотири пальці, які стимулюють клітор, що полегшує кульмінацію. Виконання цієї техніки — простий випадок, коли ви тримаєте чотири пальці разом і протираєте їх по клітору та піхву круговим рухом, як показано вище.

Ви можете втирати маленькі кола, щоб в основному зосередитися на кліторі, або ваші можуть використовувати більші кола, щоб стимулювати ваші статеві губи,точку U та іншу частину вашої піхви.

Ця техніка мастурбації також прекрасна, якщо використовувати її як додаткову стимуляцію під час сексу. Звичайно, ваша людина може взяти на себе під час сексу і використовувати цю техніку на вас. Пози на рак - забезпечують безперешкодний доступ до клітора.

5. Стимуляція точки U

Так багато жінок, схоже, не знають про U Spot. Вона вказана темнішим відтінком рожевого на діаграмі нижче (зверніть увагу, що в реальному житті він не має чіткого забарвлення). Як ви можете бачити, це область шкіри трохи вище отвору в уретрі та з боків.

Жіноча мастурбація - стимуляція уретри

Щоб стимулювати його, вам просто потрібно трохи погладити його кінчиком пальця, як на малюнку нижче. У той час як тертя тільки вашого U Spot є супер приємним, ще краще техніка мастурбації, щоб м'яко протирати від U Spot прямо до клітора та знову відступити (продемонстровано на діаграмі нижче).

Жіноча мастурбація - стимуляція уретри - ілюстрація 2

Якщо ви ще не вологі, коли протираєте свою пляму U, то обов'язково використовуйте мастило. І не бійтеся ризикувати трохи від курсу і почати масажувати ваші статеві губи або клітор, щоб змінити відчуття.

Для деяких жінок U Spot може простягатися вище, ніж на цій ілюстрації, прямо під клітором.

6. Мастурбація струменем води

Жіноча мастурбація у душі - ілюстрація

Жінки використовують цей метод для мастурбації протягом десятиліть. Все, що вам потрібно, це кран, який ви можете спрямовувати на піхву. Тому експериментуйте з налаштуваннями на душовій головці, щоб дізнатися, що краще.

7. Стимуляція кліторального каптура

Стимуляція кліторального каптура

У деяких жінок надчутливий клітор. Часто він настільки чутливий, що дотики можуть бути не лише неприємними, а часто болючими.

Якщо це так, то замість того, щоб використовувати техніки мастурбації для прикладання тиску безпосередньо до клітора, вам потрібно використовувати свій кліторальний каптур як свого роду буфер або щит. Це клапоть шкіри трохи вище за ваш клітор, який покриває його. Я вказав це на ілюстрації вище з трохи темнішим відтінком рожевого (у реальному житті ваш кліторальний каптур не має чіткого кольору).

Тому, якщо у вас занадто чутливий клітор, спробуйте потерти кліторальний каптур замість вашого клітора. Ви помітите, що це набагато приємніше і не дуже чутливе.

8. Стимуляція клітора шляхом відтягування кліторального каптура

Стимуляція клітора шляхом відтягування кліторального каптуру

У вас може бути протилежна проблема з тим, що я згадував вище. Можливо хтось страждає від нестачі чутливості, і тому вам потрібно все тертя, яке ви можете отримати направити на свій клітор. Нема проблем, є досить просте рішення. Щоб ви могли інтенсивно стимулювати свій клітор, вам потрібно буде підняти кліторний капюшон, щоб оголити свій клітор.

Як ви можете бачити, поклавши пальці вище за ваш клітор і по обидва боки від нього, потім повільно потягнувши шкіру назад, ви відтягнете кліторальний каптур і виставите клітор набагато більше. Хоча відтяжка вашого кліторного каптура — це зовсім техніка мастурбації; це дозволить вам використовувати іншу руку або вібратор, щоб стимулювати його безпосередньо. Це також може бути корисним у певних положеннях під час сексу, якщо ви хочете більш інтенсивну стимуляцію клітора.

9. Оргазмічна медитація

Жіноча оргазмічна медитація

Якоюсь мірою оргазматична медитація схожа на тантричний секс, оскільки є процес, за яким ви повинні слідувати, а кінцева мета — не обов'язково отримати оргазм. Отже, що робить оргазмічна медитація, щоб стимулювати ваш клітор?

Основна техніка включає вас та вашого чоловіка. Вам потрібно почати з того, що відчуєте себе комфортно, коли лежите на спині, розправляючи ноги прямо. Потім вашому чоловікові потрібно потрапити у зручне положення, сидячи на правій стороні, зігнувши ліву ногу над животом і правою ногою під правою ногою. Потім він повинен почати гладити верхній лівий квадрант вашого клітора одним змащеним пальцем дуже повільно та злегка. Я вказав цю область верхнього лівого квадранту між пунктирними лініями на малюнку вище. Його дотик має бути якомога легшим.

Техніка мастурбації, яку він повинен використовувати, він збирається перемістити палець на кілька міліметрів тому і вперед, переконавшись, що на клітор буде тільки найменший тиск. Деякі жінки повідомляють, що це просто занадто засмучує, і вони не можуть продовжувати робити це довго, здається, що вони дражнять себе, тоді як інші кажуть, що чим довше вони це роблять, тим краще почуваються.

Моя порада — спробувати хоча б один раз і зробити все можливе, щоб витримати стільки, скільки зможете, переконавшись, що ви використовуєте мінімальний можливий тиск. Як мінімум, це може стати чудовою прелюдією для вашої сесії мастурбації.

10. Стиснення клітора

Стиснення клітора - ілюстрація

Стиск — це маловідома техніка мастурбації за участю вашого клітора. Здається, всі розуміють, що клітор — одна з найбільш щільно запакованих областей нервових закінчень у вашому тілі! — те, що багато людей не розуміють, це те, що воно поширюється всередині вас і вздовж піхви.

Таким чином, видимий кінчик клітора — не єдина чутлива частина. Основа клітора, відома як кліторальна колба, не видно, але також є гіперчутливою … і ми будемо використовувати метод «стискання», щоб стимулювати його!

Все, що вам потрібно зробити, це помістити великий палець і вказівний палець по обидва боки клітора, як показано на малюнку вище. Потім натисніть вниз і всередину, щоб ви «стискали» його між складки навколо нього. Почніть з дуже м'якого тиску. Ви швидко помітите, що можете стиснути його з великим тиском без незручності.

Тоді це просто простий випадок, коли ви граєте зі своїм клітором між згинами шкіри, прокочуючи його між вказівним пальцем та великим пальцем.

Однією із кумедних варіацій цієї техніки мастурбації є уявлення, що це крихітний пеніс, і ви можете злегка посмикати його вгору та вниз.

Як я повторюю, найважливіше, що ви можете зробити, це багато експериментів, щоб побачити, що вам найбільше подобається в цій техніці мастурбації. І якщо у вас є техніка стиснення, яка вам подобається, будь ласка, повідомте всім у розділі коментарів.

11. Стимуляція статевих губ

Мастурбація статевих губ

Протирання та стимулювання ваших статевих губ начебто як прелюдія до мастурбації. Це може не призвести до оргазму, але це відмінний спосіб створити більш інтенсивні методи мастурбації. Є багато способів протирати статеві губи:

  • Керуйте пальцями вгору і вниз, як на малюнку вище.
  • Натисніть та стисніть їх разом
  • Використовуйте мастило, щоб дати собі більше «шовковисте» почуття.
  • І, звичайно, ви можете керувати різними матеріалами.

12. Стимуляція клітора подушкою

Мастурбація подушкою

Багато жінок спочатку вчаться мастурбувати, використовуючи тертя проти подушки, іграшок, ковдр чи ліжка. Ця техніка мастурбації ідеально підходить для стимуляції клітора та статевих губ одночасно. Ви виявите, що отримуєте найбільше тертя, стимуляцію та задоволення, якщо ви носите свої трусики або взагалі нічого не робите, відмахуючись від подушки. Як завжди, пошук того, що ви віддаєте перевагу, зводиться до експериментування. Ось кілька способів зробити це.

  • Якщо у вас довга подушка, ви можете лягти на бік між ніг. Потім стискайте ноги, щоб схопити його і потягніть назад, щоб він натиснув на ваші статеві губи та клітор. Тоді просто почніть тереться.
  • Якщо у вас немає довгої подушки, подібної до тієї, що зображена на зображенні вище, візьміть середню і поверніть її на бік і розташуйте її. Або складіть його навпіл і осідлайте його, залежно від того, що найкраще працює. Потім покладіть свою вагу прямо на нього. Перш ніж починати тертися, ви можете відрегулювати його так, щоб він щільно притиснувся до піхви. Потім перемістіть піхву вгору і вниз по подушці і прокотіться до оргазму!
  • Ще один відмінний спосіб забезпечити ще більший тиск та стимуляцію для вашої піхви, коли ви пестите себе, — це ретельно накривати подушку рушником, перш ніж починати мастурбувати нею. Таким чином, ви отримаєте більш агресивне тертя. Це також допомагає запобігти намоканню подушки. Бонусна порада. Ви також можете поекспериментувати з різними речами, наприклад з іграшками або електричними зубними щітками під рушником для різних відчуттів.
  • Використання подушки — базова версія цієї техніки мастурбації. Чому б не спробувати тертися про свого чоловіка наступного разу, коли ви розглядаєте його. Просто осідлайте його стегно і почніть тертися!

13. Стимуляція клітора намистом

Стимуляція клітора намистом

Перлове намисто — це техніка мастурбації, яка вимагає перлинного намисто або будь-якого намисто, на якому є багато круглих намистин.

При виконанні цієї техніки мастурбації вам захочеться бути на колінах або встати. Потім вам потрібно тримати один кінець намиста перед собою однією рукою, а потім простягнути спину іншою рукою, щоб схопити інший кінець намиста, щоб він знаходився між ногами.

Тоді це лише випадок повільного потягнувши намисто вперед і назад, дозволяючи йому пробігти піхвою, статевими губами і клітором. Це дуже весело і може бути навіть краще, якщо ви використовуєте трохи мастила на перли.

Не почувайтеся обмеженим лише використанням намиста; є багато інших чудових речей, щоб виконати Перли намисто, як рушник, атласний шарф або щось, що дає вам приємні відчуття.

Швидка примітка: я не раджу вам використовувати перлинне намисто, якщо намисто, яке ви використовуєте, дороге, якщо воно зламається. Натомість подумайте про використання дешевих намистів або навіть чистих анальних бусинок.

14. Мастурбація вібраторомМастурбація вібратором

Вібратори … Деякі називають це обманом, у той час як багато інших мають позитивні відгуки про вібратори, і більше половини всіх жінок використовували один і з поважної причини! Оргазми, які вони полегшують, зазвичай легші і часто інтенсивніші.

У кожного свої особисті переваги, тому я не хочу наказувати будь-яку техніку як «єдину» або найкращу техніку. Ось кілька ідей, які допоможуть вам:

  • Деякі люблять терти свої вібратори по всьому тілу і можуть навіть оргазм використовувати їх на грудях та сосках.
  • Деякі люблять відчувати вібрації побічно на їхньому кліторі. Прямої стимуляції іноді може бути надто багато. Деякі люди навіть рекомендують помістити рушник між іграшкою та клітором.
  • Деяким потрібна пряма стимуляція їхнього клітора до оргазму.
  • Деякі люблять бігати своїм вібратором вгору і вниз їх статевими губами.

До речі, якщо ви використовуєте вібратор для мастурбації, моя порада — пограти з ним і подивитися, що вам найбільше подобається.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.