Секс іграшки у ванній кімнаті — Простіше простого!

Так, безсумнівно, всі ми хочемо або як мінімум отримувати задоволення завжди і скрізь. Ну а як щодо того, щоб поєднати корисне з приємним? А саме, перетворити водні процедури на щось особливе. І також зробити їх не просто гігієнічною процедурою, а щось особливим. Від чого буде не просто захоплювати дух, а дарувати абсолютно нові і ні з чим незрівнянні відчуття.

Задоволення в душі? Простіше простого!

Тільки уявіть, що ваше тіло знаходиться у теплій воді. А від цього відповідно повністю розслаблено та порушено. Адже теплота відчуттів викликає особливий і дуже потужний приплив крові до ерогенних областей тіла. Які є неймовірно чутливими. Ви тільки уявляєте наскільки збуджуючою у такому разі буде їхня стимуляція?

Так що, мастурбація в душі або ванній, це саме те, що ви повинні спробувати. Щонайменше для того, щоб зрозуміти, що це щось особливе і ні з чим незрівнянне задоволення. Досить просто одного разу, щоб ви ніколи більше не змогли відмовитися від подібної насолоди.

Секс іграшки у ванній — Простіше простого!

Що вибрати? 

Так, сьогодні є заради чого зайти до секс-шопу і з чого вибрати. Але, разом з тим, існують секс-іграшки, які просто незамінні для забав у воді. А давайте на них подивимося?

Вічні, універсальні та незамінні. В даному випадку, їхня головна перевага в тому, що вони апріорі водонепроникні. Немає моторчика – немає проблем. Вибирайте найбільш відповідний розмір і форму, і розважайтеся на повну!

Так, такі секс-іграшки природно передбачають наявність моторчика та елементів живлення. Однак, разом з тим, багато хто з них підходить для сексуальних забав у воді і дарує подвійне задоволення. Але перед тим, як купити подібне дилдо, зверніть увагу, що вони можуть бути декількох класів. Наприклад, одні з них просто бризкостійкі та їх можна мити під проточною водою. А інші, призначені для повного занурення у водну стихію. Отже, не забудьте перед покупкою такого дзигу, що дзижчить, проконсультуватися з менеджером інтернет-магазину для дорослих.

Ну, що ще може бути краще для такого випадку? Звичайно ж, саме ця секс-іграшка. Просто прикріпіть її за одну секунду до стінки душу або дна ванни, щоб зайнятися сексом у своїй улюбленій позиції. Ні в чому не відмовляйте. Просто насолоджуйтесь.

Це справді щось особливе. По-перше, практично всі вони виготовляються вручну, індивідуальні і є справжнім твором еротичного мистецтва. Другої подібної іграшки не буде ні в кого! А по-друге, вони практично миттєво набувають температури навколишнього середовища. А це означає, що скляний фалоімітатор або анальна пробка відразу ж зігріють вас приємним теплом і тим самим викличуть небувалий приплив збудження.

Стверджують, що вони дають фору навіть мові найвмілішого коханця. А оргазм, з їх допомогою досягається протягом 1-2 хвилин. Обов'язково варто ними скористатися.

Не забуваємо про головне.

Відмінно насолоджуватися – це завжди добре. А добре насолоджуватись ще краще. Тому, давайте не забувати про прості, але важливі правила насолоди у воді. По-перше, це обов'язкове використання лубриканту. Який у цьому випадку має бути на силіконовій основі. А по-друге, секс-іграшки для електростимуляції тут просто не застосовуються. Ну а в іншому, ні в чому собі не відмовляйте та насолоджуйтесь по максимуму. Адже саме за це ми так і любимо секс!

Секс іграшки у ванній — Простіше простого!

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.