Різновид лубрикантів. Якими вони є?

види лубрикантів

З розвитком матеріалів для секс-іграшок збільшується кількість видів супутніх товарів до них. Одними з них стали лубриканти. Вони покликані зволожувати слизові оболонки статевих органів, рота, рук, грудей і будь-яких інших ділянок тіла, де потрібно досягти ідеального ковзання.

Для справжнього задоволення та безпеки при інтимній близькості важлива повна відсутність дискомфорту та тертя у сфері статевих органів. Вагінальний та анальний секс, використання інтимних іграшок, мастурбація – все це вимагає рясного зволоження та безболісного ковзання. Тільки так вдасться отримати максимальну насолоду без шкоди здоров'ю.

Області застосування

оральна змазкаВагінальний секс. Іноді природного мастила недостатньо або воно повністю відсутнє, і тут не обійтися без штучних помічників. 70% жінок страждають на підвищену сухість піхви, зволоженість якого не настає навіть при активних попередніх ласках. І тут застосування мастил стає швидше необхідністю, ніж способом збільшення задоволення.

При тривалому захищеному статевому акті поверхня презервативу ніби пересихає, і кожен рух замість задоволення починає завдавати болю. У цьому випадку потрібно використовувати лубрикант, сумісний з латексом, який прибере почуття дискомфорту та поверне ковзання.

Анальний секс. Як відомо, анальний прохід при збудженні не виділяє ніякого мастила, тому проникнення в цей отвір без лубриканта може перетворитися на справжнє катування. Ті, хто пробував робити це без допоміжного засобу, випробували на собі всі «принади» цього процесу – натертості, мікротріщини, біль і навіть кров'яні виділення. Ви впевнені, що хочете йти їх стопами?

Оральний секс. Багато хто відмовляє собі в цьому виді задоволення через непереносимість запаху або смаку статевого органу партнера. Це нормально і можна виправити. Оральні та ароматизовані лубриканти мають дуже приємний ненав'язливий запах, вони їстівні та солодкуваті на смак. Крім цього, такі гелі виручають, коли слина «закінчується».

Фістинг. При такому вигляді задоволення додаткові зволожуючі засоби більш ніж показані. Вони забезпечують необхідне ковзання та захищають від травм, розривів тканин та больових відчуттів. Як правило, такі креми мають дуже щільну текстуру та антибактеріальний ефект.

консистенція лубриканта

Інтимні іграшки.Рекомендується використовувати лубриканти практично з усіма виробами. До кожного матеріалу підбирається змазка певного складу. Про це ми говорили трохи раніше в статті стаття про матеріали для секс-іграшок.

Важливо розуміти, що правильно підібрану змазку допомагає продовжити термін експлуатації іграшки для дорослих і робить її використання приємним та комфортним.

Види лубрикантів за призначенням

Збудливі.Служать для підвищення бажання та посилення ерекції у чоловіків. Результат досягається завдяки припливу крові до органів малого тазу та активному впливу гелю або крему на нервові закінчення статевого члена. Особливо корисні такі лубриканти при ослабленій еректильній функції і відсутності попередніх, ласк, що розпалюють бажання.

Антивірусні. Надають бактерицидну дію та знижують ймовірність зараження статевими інфекціями. Важливо розуміти, що використання такого засобу не гарантує повного захисту від усіх можливих захворювань, тому варто потурбуватися і про додаткові запобіжні заходи. Рекомендовано використовувати тих, хто веде активне статеве життя з непостійними партнерами.

мастило для мінетуЗбільшуючі. Підсилюють кровообіг у стовбурі і тим самим збільшують його розмір. Крему та гелі такої дії наносяться за 10-15 хв.т до статевого акту. Радимо купити цей засіб тим чоловікам, які хочуть здивувати свою нову партнерку значними розмірами.

Звужують. Створюють ефект вузького піхви і стимулюють вироблення власного секрету. При цьому відчуття під час сексу не притуплюються, а навпаки – ndash; посилюються. Наноситься також за 15-20 хвилин до початку передбачуваного статевого акту.

лубрикант для вібраторів

Сперміцидні. Мінімізують ймовірність настання вагітності від захищеного або перерваного статевого акту. Спеціальні компоненти одноразово «деактивують» сперматозоїди і роблять їх нездатними до запліднення. За повноцінної незахищеної інтимної близькості вони можуть виявитися малоефективними.

Пролонгуючі. Допомагають продовжити час стійкої ерекції у чоловіка і цим – відтягнути час еякуляції. Такий ефект відбувається завдяки пригніченню чутливості нервових закінчень пенісу. Змащення даної категорії особливо корисні чоловікам, які страждають на передчасне сім'явипорскування.

Типи лубрикантів за основним компонентом

На водній основі. Цей вид лубрикантів по праву вважається універсальним засобом. За основу взято воду, що робить їх гіпоалергенними та абсолютно нешкідливими для здоров'я (за винятком випадків з індивідуальною непереносимістю компонентів, що увійшли до складу). Вони хороші тим, що не залишають слідів на білизні та ліжку, легко змиваються з тіла та добре зволожують. Однієї порції вистачить на повноцінний статевий акт. Крім того, вони поєднуються з усіма матеріалами інтимних іграшок та латексними презервативами.

На силіконовій основі. Такі лубриканти вважаються найсучаснішими та високотехнологічними. Це найкращі мастила для іграшок з латексу та гелю. Вони мають важливі переваги, забезпечуючи надвисоке та тривале ковзання. Використання цього засобу із сумісними за матеріалом іграшками збільшує їх термін експлуатації. Іноді викликає подразнення чи алергію, тому рекомендується попередній тест на шкірі.

На масляній основі. Трохи застарілий вид зволоження, який легко замінити більш удосконаленим – силіконовим чи водним видом лубриканта. Такі засоби хороші для мастурбації без презервативу та сторонніх предметів. За рахунок своєї консистенції вони незамінні при анальному сексі. До складу входить вазелін, який руйнує латекс, гуму та кібершкіру. Майте на увазі, що такий гель або крем через маслянисту основу досить складно змити зі статевих органів і відпрати від білизни та ліжка.

Як вибрати лубрикант?

консистенція лубриканта органічний лубрикант1. Використання за прямим призначенням. Обов'язково купуйте той вид мастила, який відповідає його подальшому застосуванню. Для анальної стимуляції вибирайте анальний лубрикант, для іграшок із силікону – ndash; продукт на водній основі, для оральних ласок лише однойменний засіб тощо.

Виконання цього простого правила допоможе вам уникнути непередбачуваних реакцій організму та неприємних наслідків.

2. Термін придатності. Цікавіться кінцевою датою експлуатації товару, щоб не потрапити на прострочений продукт.

3. Визначтеся з об'ємом. При першому знайомстві з лубрикантом краще віддати перевагу меншому об'єму (якщо є вибір). Це заощадить ваші гроші у тому випадку, якщо змазка не задовольнить ваші потреби або не виправдає очікування. Коли ви переконаєтеся, що продукт ідеально підходить – можете сміливо взяти ємність більшого розміру.

4. Покупка тільки в надійних магазинах. Ніколи не купуйте лубриканти у підозрілих магазинах чи з рук. Наш секс-шоп підбирає для вас продукцію лише найвідоміших та перевірених брендів інтимної косметики. Тому, роблячи покупки у нас, може

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.