Презервативи – нові факти яких ви не знали!

Презервативи - нові факти яких ви не знали!

Кожна людина знає, що таке презерватив. Але не всі цікавилися фактами, пов'язаними з цим виробом. Деякі з них настільки цікаві та незвичайні, що можна здивуватися.

1. Дослідження, проведені в усьому світі, довели, що лише 5% чоловіків регулярно користуються презервативами.

2. Насправді, у продажу існує цілих чотири види презервативів. Латексні вироби займають більшу частину всіх товарів, але можна купити презерватив з поліуретану. Також є вироби з поліізопрену, які підходять для чоловіків, які страждають на алергію на всі попередні матеріали. Але найякіснішими та найбезпечнішими вважаються презервативи, виготовлені з овечого кишечника.

3. Чарльз Гудьєр став винахідником презервативу. Саме ця людина провела процес вулканізації гуми багато років поспіль. Тепер ви не будете зневажливо дивитись на людей, які досі називають ці вироби звичайними «гумками».

4. Примітно й те, що в наш час презервативи мають такий самий вигляд, як і в момент свого створення. Хоч як би старалися дизайнери, нічого змінити не вдалося.

5. Доведено, що презервативи не впливають на якість сексу. Згідно з опитуваннями, люди отримують задоволення від інтимної близькості навіть у тому випадку, якщо партнер у «гумці».

6. Відповідні опитування довели, що люди віком понад 40 років дуже рідко користуються презервативами в процесі статевого акту.

7. Презервативи зазвичай купують жінки. Цей показник становить 40% жінок, тому всього 60% чоловіків піклуються про безпечний статевий акт.

8. На жаль, у наш час лише третина школярів навчає користуватися презервативами. Це велика помилка, адже вміння користуватися «гумками» убезпечує від незапланованої вагітності та венеричних захворювань у майбутньому.

9. У Британії було зроблено найбільший презерватив. Його діаметр відповідає діаметру банки з чіпсами Прінглс. Цікаво, на кого ж розрахована така гумка? А ось найдовший презерватив був зроблений у Бразилії, для спеціальної виставки. Він мав довжину майже 25 метрів і яскраве червоне забарвлення.

10. Інноваційні презервативи спонсоруються Фондом Білла Гейтса. Він пропонує 100 тисяч доларів тому, хто розробить найкращі презервативи нового покоління.

Це і є найцікавіші факти про презервативи, які ви навряд чи знали! Читайте та дивуйте своїх друзів.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.