Матеріали, з яких роблять секс-іграшки

Матеріали, з яких роблять секс-іграшки

Чи знаєте ви, що матеріали, з яких роблять секс-іграшки, різні не тільки на дотик, а й, наприклад, за сумісністю зі змащуваннями, а деякі з не можна використовувати людям, які страждають на алергію? Сьогодні ми поговоримо про матеріали виготовлення інтимних виробів.

Кібершкіра (Cyberskin) – найреалістичніший на дотик матеріал. З нього зазвичай роблять фалоімітатори. Матеріал сам по собі досить ніжний та делікатний, і поводитися з ним потрібно по-особливому. Вироби з кібершкіри не можна використовувати агресивно – ви можете просто розірвати його. У той же час саме цей матеріал найбільш реалістичний на дотик. Фалоімітатори з нього дуже схожі на справжній чоловічий член. Причому не лише зовні, а й навпомацки. Коштує такий матеріал дорожче за інших.

Медичний силікон - щільний, гнучкий, дуже пружний. На дотик схожий на шовк чи оксамит. Матеріал зовсім не має запаху, гіпоалергенний. Ідеально підходить людям із надчутливою шкірою. Часто медичним силіконом покривають вібратори, щоб зробити їх приємними на дотик і добре ковзними.

Термопластичний еластомер (TPR, ТПР, ТПЕ) – дуже м'який, гнучкий і приємний на дотик матеріал, яким часто покривають пластикові іграшки. У складі матеріалу немає фталат та латексу, тому він гіпоалергенний. Має незначний запах. За рахунок пористості його структури рекомендується використовувати його з презервативами.

Полівінілхлорид (ПВХ, PVC) – міцний, м'який та пружний матеріал, який відноситься до недорогих. Іграшки з нього мають різний ступінь гнучкості та тягучості. Відмінність матеріалу – специфічний запах, який з часом сягає. Для цього іграшку необхідно мити теплою водою з м'яким милом.

Гель (Jelly) – м'який та дуже гнучкий матеріал, який виготовляється на основі ПВХ з додаванням розм'якшувачів. На дотик така іграшка схожа на желейну цукерку. Матеріал має особливу структуру, що дозволяє робити іграшки з гелю дуже яскравими. Роль фарби зазвичай виконують фталати. В експлуатації матеріал простий, але його потрібно ретельно оберігати від впливу прямих сонячних променів, інакше іграшки з нього просто розтануть. Специфіка гелю – його запах, але він згодом може піти, якщо мити іграшку теплою водою з м'яким милом. Іграшки з гелю недорогі.

Латекс – дуже пружний, тягучий та міцний матеріал. Іграшки з нього дешеві, тому користуються особливою популярністю у новачків. Структура латексу пориста, тому добре вбирає запахи. У зв'язку з цим не рекомендується зберігати латексні іграшки поруч із виробами, що виснажують інші аромати. До речі, із латексу роблять і одяг. Слід зазначити, що вироби із латексу мають специфічний запах.

Поліуретан – високоміцний матеріал, що має гарну тепловодність. З нього деякі компанії роблять презервативи (наприклад, Sagami). Завдяки його властивостям створюються відчуття відсутності презервативу.

ABS-пластик – гладкий, непористий, ковзаючий матеріал, з якого роблять вібратори, вагінальні кульки, анальні пробки і т.д. Матеріал недорогий, але дуже міцний. Часто іграшки з нього покривають іншими матеріалами, що дають м'якість.

Боросилікатне скло – дуже міцний матеріал, з якого роблять фалоімітатори та анальні іграшки. Матеріал термостійкий, тому іграшки з нього можуть внести пікантність в еротичну гру – потримайте виріб зі скла в холодній або гарячій воді, і іграшка якийсь час збереже цю температуру.

Медична сталь – дуже міцний, гладкий, легкий, непористий, не має запаху, матеріал, що не окислюється, який також використовують для виробництва секс-іграшок. Абсолютно безпечний для здоров'я. Легко чиститься та невибагливий у зберіганні.

Сподіваємося, що ця стаття Вам сподобалася і допомогла розібратися в цій темі раз і назавжди.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.