Які бувають жіночі вібратори?

Які бувають вібратори?

Вібратор – це аналог пеніса чоловіка, який останнім часом став лідером з продажу в секс-шопах. Це іграшка-унісекс, оскільки вона підходить для стимуляції жіночих та чоловічих ерогенних зон. Електричний прилад, що вібрує, може бути абсолютно різним, так як його колір, форми і функції варіюються. Якими можуть бути сучасні іграшки?

Класичні вібратори

Ця іграшка відрізняється простим дизайном. Зовнішній вигляд такого вібратора імітує чоловічий член у ерегованому стані. Неподалік підстави в іграшці розташований моторчик, який активно стимулює ерогенні зони. Зазвичай класичні вібратори виготовляють із пластику або силікону найвищої якості. Є вбудований або виносний пульт управління, за допомогою якого можна регулювати швидкість і інтенсивність вібрації. Поверхня такого вібратора є ідеально гладенькою, тому ви зможете отримати масу насолоди від рухів іграшки всередині вашого тіла.

Вібратори з подвійним впливом

Конструкція подібних іграшок – це фалос, який здатний стимулювати задню та передню стінки піхви. Це принесе вам масу задоволення, тому що саме на передній частині жіночої піхви розташована легендарна точка G. Задня стінка теж чутлива, тому ви зможете випробувати багаторазові оргазми від використання такого вібратора. Форма іграшки ідентична справжньому члену чоловіка, а її поверхня настільки гладка і приємна на дотик, що ви досягнете піку насолоди всього за кілька хвилин.

Кліторальні вібратори

Ця іграшка обов'язково сподобається кожній жінці. Справа в тому, що клітор – це найчутливіша частина тіла. Якщо правильно його стимулювати, то оргазм не забариться. Це компактні вібратори, що відрізняються простотою в керуванні. Ви можете придбати іграшку округлої або витягнутої форми. Кінчики таких вібраторів теж можуть бути різними: гладенькими, з масажними кульками або в будь-якій цікавій формі. Можна придбати кліторальний вібратор у комплекті з трусиками та зручним пультом керування. Також є моделі, що імітують оральні ласки. Це революція у світі секс-іграшок, адже вібратор замінить навіть найдосвідченішого майстра кунілінгуса.

Вібратори точки G

Кожна жінка може отримати яскравий оргазм від впливу на точку G. Головне, щоб її стимуляція була правильною. Не завжди бажаного результату вдається досягти за допомогою пальців. Саме тому були створені вібратори точки G. Конструкція іграшок ретельно продумана, адже вони мають спеціальну загнуту форму кінчика. Завдяки цьому можна потрапити саме туди, де розташована заповітна точка. Кольори, форми та функції таких вібраторів можуть широко змінюватись. Кожна жінка легко підбере той варіант, який задовольнить усі її потреби.

Анальні вібратори

Ці іграшки відрізняються не надто великим розміром – до 10 сантиметрів у довжину. Також не надто великий і діаметр, що дає можливість користуватися анальними вібраторами навіть новачкам. Основа іграшки трохи розширена, тому ви зможете контролювати інтимну іграшку в процесі її використання. Подібними вібраторами можна використовувати для стимуляції простати, що дає можливість зберегти чоловіче здоров'я.

Вібропуля

Це дуже компактний та непомітний вібратор, який може подарувати жінці масу насолоди. Ідеально гладка поверхня іграшки якісно стимулює клітор, дозволяючи вам опинитися на вершині блаженства. Якщо ви введете вібратор всередину, то зможете отримати яскравий оргазм. Відрізняються такі іграшки безшумною роботою моторчика та абсолютно безпечним для здоров'я людини матеріалом. Носити їх можна навіть у кишені своєї сумочки, отримуючи можливість насолодитися оргазмами будь-якої миті.

Пальчиковий вібратор

Як можна зрозуміти з назви, вібратор кріпиться до пальця. Завдяки цій іграшці можна стимулювати клітор у процесі сексу або мастурбувати на самоті. Незважаючи на компактні розміри, іграшка здатна доставити масу насолоди. Інтенсивні або акуратні віброімпульси збуджують до краю, змушуючи тіло здригатися від неймовірних відчуттів.

Вібратор для сосків

Це досить цікаві інтимні іграшки, за допомогою яких можна отримати хвилю збудження. Вібратори прикріплюються до ваших сосків за допомогою спеціальних затискачів. В результаті соски стають твердими та підтягнутими. Доведено, що регулярне використання іграшки здатне покращити форму грудей. Ви можете самостійно вибрати силу затискання сосків, орієнтуючись на свої побажання. Такі вібратори не є травмонебезпечними, тому ви можете користуватися ними без побоювань.

Віброкільце

Це невелике колечко на пеніс, виконане з міцного та еластичного матеріалу. Усередині є віброкуль або віброяйце. Одягається іграшка на кінчик чоловічого пеніса, цим стимулюючи приплив крові. Саме тому член чоловіка стає дуже твердим, що приносить жінці чимало приємних відчуттів.

Вібронабори

У складі таких наборів є багато вібраторів та насадок, виконаних із різних матеріалів. Перевагою такого варіанта є не тільки можливість економії фінансів, а й те, що ви зможете підібрати найбільш відповідну комплектацію для задоволення своїх основних потреб.

Це основні різновиди вібраторів. Якщо ви бажаєте експериментувати в ліжку, придбайте такі цікаві іграшки!

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.