Як користуватись вібратором? Поради для жінок

вібратори

От заповітна секс-іграшка вже у ваших руках, і лубрикант обраний правильно, але як усім цим користуватися? Насправді все гранично просто та інтуїтивно. Давайте розберемо все по порядку.

як мити вібраториГігієна

Ніколи не забувайте про гігієну. Завжди мийте вібратор перед інтимним процесом. Для цього підійде звичайна водопровідна вода кімнатної температури та м'який миючий засіб або рідке мило. Також можна використовувати свій гель для інтимної гігієни.

Якщо в технічних характеристиках пристрою зазначено, що він боїться зайвої вологи, дістаньте з приладу батарейки або акумулятор і скористайтеся клінером для очищення секс-іграшок. Періодична обробка антибактеріальним спреєм також не завадить.

Коли вібратор оброблений і протерт насухо, він готовий до використання.

Нанесення лубриканта

використання мастила для вібратораЯк підібрати відповідне мастило ми розглядали раніше. Не зачіпатимемо цього етапу, умовимося, що лубрикант уже придбано.

Для вагінальної стимуляції вам знадобиться лише невелика горошина лубриканта. Піхва має власне зволоження, яке після перших дотиків головки стане ще ряснішим. При анальній стимуляції потрібно трохи більше засобу, адже ця дірочка зовсім не зволожена, і недолік лубриканта може викликати натертості та неприємні відчуття під час процесу.

Слідкуйте за своїми відчуттями, як тільки ви відчуєте найменшу перешкоду до проникнення або утруднене ковзання, додайте мастило на головку вібратора. При введенні гель рівномірно розподілиться по виробу та піхві.

Заряджання іграшки

Перед зануренням у світ солодких експериментів зі своєю чуттєвістю перевірте наявність батарейок або заряд акумулятора інтимної іграшки. Зазвичай батареї не входять у комплект, і їх потрібно придбати окремо. Якщо вібратор працює від вбудованого акумулятора, то, швидше за все, він буде хоча б наполовину, але заряджений.

Увімкнення вібратора та його експлуатація

Є кілька типів вібраторів, які відрізняються за способом включення та керування:

  • Кнопки на корпусі (від 1 до 3-х кнопок),
  • Обертання рукоятки біля основи фалоса,
  • На пульті керування.

Кожен із цих видів управління іграшкою зручно по-своєму. Тільки спробувавши кожен з них у дії, можна визначити – який буде практичнішим саме для вас.

обробка вібратора після використання

В інструкції до виробу докладно описано дію кожної кнопки або ручки. Вже з першого використання ви зрозумієте, як користуватись вібратором, щоб змінити режим вібрації чи пульсації, збільшити чи зменшити швидкість.

Всі маніпуляції проводяться за допомогою кнопок або обертання ручки біля основи фалоса. Жодних різких і сильних натискань та обертів не варто робити, елементи дуже чутливі до дотиків і для управління не потрібні особливі зусилля.

Практично всі моделі мають кілька режимів вібрації та можливість зміни їх швидкості. Підбирайте їх під свій настрій, бажання та цілі. Ви можете за 2 хвилини довести себе до оргазму, або займатися самозадоволенням годинами.

Деякі виробники постачають свої іграшки пам'яттю. Кожна щаслива володарка такого розумного коханця зможе з перших хвилин отримувати задоволення в улюбленому ритмі та темпі. Погодьтеся, адже це геніально!

Обробка після використання

вібратори для жінокКоли акт кохання з невтомним жеребцем закінчено, вам слід повторити все ту ж гігієнічну процедуру: помити, обробити спреєм і просушити м'яким безворсовим рушником.

Зберігати вібратор потрібно чистим та сухим в окремому мішечку. Бажано далеко від прямих сонячних променів та вологи. Ніколи не зберігайте разом іграшки із різних матеріалів. Не всі однаково добре дружать між собою, краще не ризикувати, та й так буде явно гігієнічніше.

Як бачите, боятися нічого. Все гранично просто і збагненно. Якщо ми вже в комп'ютерах знаємося, то ввімкнути вібратор і змінити швидкість осягнемо на раз-два.

Головне, що вибір цих безвідмовних могутніх красенів просто не має меж. Вони здатні на такі секс-марафони, які деяким чоловікам не снилися. У них є всі радощі одночасно: стимуляція піхви, клітора, анального отвору, загадкової точки G, статевих губ та лобка. Чого тільки не вигадали розробники, щоб догодити кожній дівчині та її потребам!

Наш секс-шоп Рожевий Слон також не відстає, і пропонує своїм клієнткам величезний асортимент вібраторів, здатних приборкати навіть найзголодніший сексуальний апетит.

Любіть себе, і не позбавляйте насолоди не за яких обставин! А ми вам допоможемо!

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.