Фаллопротези: що це таке і навіщо застосовується?

Використання фаллопротезуФаллопротез – це порожній страпон, який використовують чоловіки з ослабленою ерекцією для задоволення своєї партнерки. Такі іграшки стають справжнім порятунком для стосунків, у яких жінка недоотримує фізичного чи емоційного задоволення від близькості до чоловіка.

Ще один варіант використання фаллопротезу – збільшення статевого члена чоловіка для статевого акту Залежно від моделі, іграшка може «збільшити» пеніс до 7 см у довжину та 2 см у діаметрі. Очевидно, що відчути партнерку через таку товщину штучного матеріалу буде неможливо. Але приємним є той факт, що вона буде задоволена на всі 100%.

Види фаллопротезів

Виробники секс-іграшок не скромничають і створюють моделі в найвитонченіших дизайнах, формах та кольорах. Можна вибрати пеніс чорного, коричневого, тілесного, рожевого та інших кольорів.

Можливості іграшок також вражають: моделі з двома членами для подвійного проникнення, фаллопротези з додатковою вібрацією, вигнуті стовбури і навіть з відростком для стимуляції жіночого клітора та статевих губ.

З чого виготовляють фаллопротези?

Види фаллопротезівВиготовляють фаллопротези з тих же матеріалів, що й фалоімітатори зі страпонами: силікон, латекс, полівінілхлорид. Як правило, виріб кріпиться до стегон чоловіка за допомогою трусиків, гумок або пояса, що регулюються під будь-який розмір.

Дизайн штучних фалосів часто точно відтворює справжній чоловічий член, з властивим йому рельєфом, вінками і складочками. Додаткова реалістичність ще більше розігріває у фазі прелюдії та дозволяє забути про те, що між партнерами є третій учасник статевого акту.

Наявність або відсутність ерекції не впливає на фізичну можливість використання фаллопротезу. Єдине, перед покупкою потрібно чітко знати розміри свого пеніса в обох станах, щоб вибрати саму відповідну за розмірами модель. Фаллопротез не повинен тиснути і надмірно стискати пеніс.

Що потрібно пам'ятати перед використанням фалопротезу?

Фалопротез, як і фалоімітатор, не зволожується самостійно, на відміну від реального чоловічого члена. Тому використання лубриканта стає не додатковою опцією, а обов'язковою. Рясне зволоження поверхні іграшки гарантує приємне проникнення у партнерку та відсутність натирання під час фрикцій.

Догляд за виробом

Догляд за фаллопротезамиНе варто забувати і про гігієну. Зміст фаллопротезу в чистоті забезпечить безпеку вам та вашій партнерці. Мийте його перед використанням і після використання рідкого мила або спеціального очищувача для секс-іграшокочищувача для секс-іграшок. Очищати іграшку потрібно всередині та зовні. Періодично необхідно протирати ремінці, що кріпляться до стегон. Прати їх не рекомендується, але допускається у разі сильного забруднення.

Правильно підібраний фаллопротез приносить задоволення обом партнерам – фізично та емоційно. Що може бути більш приємним і збуджуючим, ніж пристрасні стогін партнерки, яка отримує від сексу з вами непідробне задоволення?


Такі іграшки вирішують безліч інтимних проблем, головне не боятися експериментувати. Повноцінне сексуальне життя – це найкращі ліки від низької самооцінки та розбіжностей із партнеркою. Магазин інтимних іграшок RozovuySlon поверне секс у ваше життя!

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.