7 способів як урізноманітнити секс із чоловіком

7 способів як урізноманітнити секс з чоловіком

Рутина в інтимних відносинах з партнером нерідко призводить до розлучення або ж до зради. Ви вже знаєте всі особливості свого чоловіка. Однак можна урізноманітнити сексуальні стосунки, доповнивши їх цікавими та збуджуючими фішками!

Практичні та працюючі способи, як додати родзинки в ліжку

Отже, ви твердо вирішили здивувати свого чоловіка чимось новим у ліжку. Але тут ви стикаєтеся з логічним питанням: як це зробити? У наш час урізноманітнити сексуальне життя дуже легко, адже існує безліч дієвих способів.

Масаж з використанням спеціальної олії

Тільки уявіть собі: ваш чоловік приходить із роботи, а ви зустрічаєте його у спальні, пропонуючи масаж. Але не простий масаж, а із спеціальними ароматизованими маслами. Він лягає на ліжко, а ви приступаєте до процесу. Ваші ніжні рухи у поєднанні з неперевершеним ароматом масажної олії збудять чоловіка до краю. Незабутня та пристрасна ніч вам гарантована!

Сексуальна білизна

Тільки згадаєте, в чому ви зазвичай лягаєте в ліжко? Добре, якщо це не розтягнуте трико, а більш-менш гарна спідня білизна. Але зараз є і більш збудливі варіанти. це спеціальна сексуальна білизна. Відверте вбрання пробудить у чоловікові найпотаємніші бажання, тому навряд чи вам доведеться нудьгувати цієї ночі.

Рольові ігри

Зустріть свого чоловіка з роботи в костюмі покоївки, яка «забігла на годинку, щоб забратися». Можете запропонувати йому пограти в суворого поліцейського та зловмисника, озброївшись палицею та наручниками. Варіантів для рольових ігор маса, адже головне – ndash; це мати уяву. Такі сексуальні ігри не дадуть вам нудьгувати в ліжку, оскільки за їх допомогою можна втілити в життя найсміливіші еротичні фантазії.

Кільця та насадки на пеніс

Зробіть чоловікові подарунок, замовивши для нього кільце або насадку на пеніс. Цей аксесуар принесе неймовірне задоволення не тільки йому, а й вам. Ви зможете відчути кожен сантиметр його члена, тому що ерекція просто неперевершена. При цьому чоловік теж отримує яскраві оргазми, тому що на практиці доведено, що його відчуття стають більш вираженими.

Вібратори та фалоімітатори

Хто сказав, що в ліжку достатньо одного лише справжнього члена? Запропонуйте своєму чоловікові поекспериментувати з вібраторами. Помастурбуйте при ньому, щоб порушити його до краю. Ви побачите, як очі чоловіка загоряться вогником хтивості та пристрасті. Повірте, йому складно буде відпустити вас цієї ночі, адже він і сам захоче доставити вам насолоду за допомогою цікавого девайсу.

Анальні пробки

Ви досі впевнені в тому, що анальний секс -ndash; це щось протиприродне? Цілком даремно, адже може бути й таке, що саме цього не вистачає вашому чоловікові в ліжку. Досить вдавати з себе недоторку і ханжу. Запропонуйте своєму чоловікові акуратно розробити ваш анус, скориставшись спеціальною анальною пробкою. Повірте, він зрадіє, наче дитина, бо чоловіків завжди манить заборонене. Ваше сексуальне життя стане ще більш різноманітним та цікавим, оскільки це нові можливості для нових поз.

БДСМ

Напевно, кожна людина трохи любить біль. Ось і ви можете поекспериментувати у своїй спальні. Придбайте набори для любителів БДСМ, щоб покарати покірного раба. Можливо, вашого чоловіка це заведе настільки, що така практика стане частою у ваших інтимних стосунках.

Це основні варіанти, які допоможуть вам уникнути повсякденності та нудьги. Нехай ваші ночі будуть спекотними та пристрасними!

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.